Hlavní obsah

Policistům v Thajsku se při seskoku zamotaly padáky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dramatické chvíle mají za sebou dva policisté z Thajska, kterým se během parašutistického výcviku zamotaly padáky. Oba muži zachovali chladnou hlavu a z incidentu vyvázli bez zranění. Pomohlo jim k tomu i pevné objetí, ve kterém se snesli na zem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Dvěma policistům se při cvičebním seskoku zamotaly padáky, na zem doskočili v objetíVideo: Newsflare, AP

 
Článek

K nehodě došlo v pondělí během výcviku seržantů v thajské provincii Phetchaburi. Zatímco několik policistů bez problému vyskočilo z letadla a hladce přistálo, dvěma bezmocným nešťastníkům se zamotaly padáky do sebe.

Ruský base jumper si troufl na někdejší nejvyšší budovu Evropy

Koktejl

V dramatické situaci se oběma mužům podařilo splnit radu trenéra, který megafonem nabádal parašutisty, aby se objali a jejich těla se tak nemotala dokola. „Vypadalo to nejdřív špatně, zachránili si život tím, že zůstali klidní a nepanikařili,” prozradil autor videa, které zveřejnila agentura AP.

Po dopadu na zem dvojici ošetřili zdravotníci, policisté ale naštěstí neutrpěli žádná zranění. Dokonce o chvíli později ve výcviku pokračovali, doplnila agentura AP.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám