Hlavní obsah

Policistka zastavila vlastním tělem tři zločince na motorce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nebývalou neohroženost prokázala minulý týden policistka v hlavním městě Mexika, když se rozhodla vlastním tělem zastavit tři lupiče unikající na motorce. Spolu s nimi byl na místě zatčen i čtvrtý podezřelý.

Policistka zastavila lupiče na motorce vlastním tělem.Video: Reuters

 
Článek

Skupinka lupičů z Města Mexika si minulý týden v pátek vybrala za cíl 25letou ženu. Vyhrožovali jí nožem a krátce nato ji okradli. Z místa činu se pak tři muži snažili relativně vysokou rychlostí prchnout na motocyklu.

Volání o pomoc ovšem zaslechla policistka ve službě, která se nacházela opodál, a když kolem ní lupiči projížděli, postavila se jim do cesty. Výsledkem byla kolize, která ženu odhodila několik metrů daleko a po níž tři lupiči zůstali ležet na ulici.

Brzy na místo dorazili i další policisté, kteří zatkli nejen tři muže z motorky, ale také čtvrtého podezřelého, jenž se nacházel poblíž.

Odvážná policistka se však jejich eskorty nezúčastnila. V sanitce totiž zamířila do nemocnice, protože si z děsivého incidentu odnesla několik zranění. Ta však naštěstí nebyla příliš vážná, agentura Reuters hovoří o pohmožděninách na hlavě a na koleni.

Policistka si od malého chlapce půjčila kolo a vyrazila za zlodějem

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám