Hlavní obsah

Policisté zatkli kurýra, hamburgery pak doručili sami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté v anglickém městě Ipswich si v úterý při pochůzce všimli kurýra, jehož podoba odpovídala hledanému muži. Když se jejich podezření potvrdilo, na místě jej zatkli, ale pak ještě také doručili jeho poslední zásilku.

Foto: Ipswich Police

Policisté v Ipswichi doručili hamburgery místo zatčeného poslíčka

Článek

Dva členové policejního sboru hrabství Suffolk si při podvečerní pěší obchůzce ve městě Ipswich všimli podezřelého řidiče rozvážkové služby, jenž vypadal jako jeden z hledaných mužů. A když se jejich domněnka potvrdila, na místě jej zatkli.

Server Suffolk News doplnil, že zatčeným mužem byl jednadvacetiletý Mohammed Fashi, jenž se nedostavil k soudu, kam byl předvolán v souvislosti s násilnou potyčkou a výtržnictvím.

Krátce poté však policisté začali řešit, co s nedoručenou zásilkou. Odolali však pokušení se do objednaných hamburgerů pustit a místo toho se rozhodli doručit je na správnou adresu. „Policisté jsou velkými milovníky rozvážek, a tak hamburgery osobně doručili,“ napsala ipswichská policie na svém oficiálním facebookovém účtu.

Stáli však před jistým problémem: onu správnou adresu neznali. Podle vyjádření na sociálních sítích však rovnou na místě „absolvovali rychlokurz práce s doručovací aplikací“, po němž mohli konečně vyrazit.

„Ipswichská policie přináší spravedlnost i Big Macy,“ píše se na konci facebookového příspěvku.

Nedostatek benzinu kurýra nezastavil, jídlo rozvážel na koni

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám