Hlavní obsah

Strážníci zachránili dusící se batole

Novinky, tcs

Ve správný čas a na správném místě byli minulou sobotu strážníci z floridského města Kissimmee. Společnými silami zachránili rok a půl starého chlapce, kterému zaskočil kus sušenky.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Strážníci na Floridě zachránili dusící se batoleVideo: AP

 
Článek

Když strážníci projížděli ulicemi Kissimmee v rámci rutinní hlídky, vyběhla z jednoho z domů vyděšená křičící žena. V rukách svírala bezvládné tělo malého chlapečka.

„Vyběhla jsem doprostřed ulice a mávala na ně,“ popsala chvíle hrůzy nyní už klidná Amanda Zimmermanová pro regionální televizi FOX35. Matka v panice vysvětlila strážníkům, že její malému chlapci jménem MJ zaskočil kus sušenky.

Záznam z kamery na těle jednoho ze strážníků ukazuje horečnatou snahu chlapce zachránit. „Nereaguje,“ hlásí jeden ze strážníků, který se snaží poklepáváním na záda překážku v dýchání odstranit. V tu chvíli přijela další hlídka, která se nacházela poblíž, a na záchraně se tak podílelo už pět strážníků.

Strážník reagoval ukázkově, zachránil kojenci život

Koktejl

„Začíná fialovět,“ hlásí stísněným hlasem jeden z nich. Strážníci se ale nevzdali, nasadili chlapci masku a začali ho resuscitovat. Dříve než přijela záchranka, chlapec se opět probral. Po dni stráveném na pozorování si ho rodiče v pořádku odvezli z nemocnice domů.

„Není lepší pocit zachránit něčí život, a právě to strážníci udělali,“ prohlásila hrdě zástupkyně místního velitele Betty Hollandová. Vděčná matka se už setkala se strážníkem, aby mu poděkovala za záchranu syna.

Reklama

Výběr článků

Načítám