Hlavní obsah

Policisté využili Halloween a v přestrojení zatkli dva drogové dealery

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté v peruánském hlavním městě Lima využili halloweenských oslav a v maskách a kostýmech pronikli ke dvěma sourozencům, kteří se zabývali distribucí drog. Oba skončili v policejní cele.

Policisté v Peru využili Halloween a v maskách si došli pro drogové dealeryVideo: AP

 
Článek

Peruánská policie si o Halloweenu připsala cenný zářez na poli boje proti drogové kriminalitě. Tři policisté v halloweenských kostýmech, pod nimiž měli ještě neprůstřelné vesty, totiž při oslavách v ulicích hlavního města Lima pronikli ke dvěma drogovým dealerům a zatkli je.

Velitel Walter Palomino ovšem upozornil, že nešlo jen o nějaký vtipný nápad, jak si zatýkání zpestřit. Pro sourozence si totiž policisté museli dojít do oblasti Montenegro, která by pro ně podle Palomina byla jinak nepřístupná. Celá akce se tak pečlivě plánovala dlouho dopředu.

Na záběrech, které přinesla agentura AP, jsou vidět tři muži v přestrojení, jak bez potíží procházejí ulicemi, a dokonce mají čas i lehce postrašit místní děti. U domu, v němž se dealeři schovávali, proběhla ještě poslední komunikace s centrálou a pak už policisté vstoupili dovnitř.

Armando Rojas Balboa, přezdívaný Rocky, i jeho sestra Fiorella, s přezdívkou Dinamita, tak halloweenský večer zakončili v policejní cele. Společně s nimi policisté zabavili také značné množství drog a hotovosti.

Policisté rvačku nezvládli, dostali bicyklem po hlavě. Pak zasáhl zelinář

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám