Hlavní obsah

Policisté rvačku nezvládli, dostali bicyklem po hlavě. Pak zasáhl zelinář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výtržník v britském Birminghamu zaútočil na čtyři policisty, kteří s jeho zvládnutím měli docela velké potíže. Situaci vyřešil až majitel místního obchodu, když útočníka suverénně povalil na zem.

Foto: Profimedia.cz

Abdul Guldari

Článek

Policisté v Birminghamu v úterý po poledni legitimovali na ulici muže, o němž se domnívali, že prodává drogy. Podezřelý však odmítal spolupracovat a situaci zdramatizoval ještě další muž, jenž zvedl nad hlavu jízdní kolo a zezadu jím policisty udeřil.

Výsledkem byla mela, v níž si policisté příliš nevěděli rady. Musel to tedy vyřešit až Abdul Guldari, majitel obchodu s ovocem a zeleninou, u nějž se všechno odehrávalo. Obchodník původem z Afghánistánu nejprve jen přihlížel, ale když výtržník začal po policistech házet jeho zboží, zapojil se do akce. Muže nejprve uhodil, ale záhy jej elegantně složil na zem.

Na místo po chvíli dorazily ještě policejní posily a oba muži ve věku 22 a 30 let byli zadrženi. Podle deníku Daily Mail však museli být po potyčce se dvěma výtržníky tři policisté převezeni do nemocnice k ošetření drobných zranění. Abdul Guldari naproti tomu z incidentu vyšel zcela nezraněn.

„Chtěl jsem pomoct policii, své práci a svému byznysu. Tenhle obchod vedu už rok. Nikdy předtím se mi nic takového nestalo. Lidé mají obvykle respekt a není s nimi žádný problém,“ uvedl později otec šesti dětí, jenž je i ve svých 57 letech zjevně stále ve skvělé kondici a při síle.

Dealerovi ukradli drogy, na pomoc si zavolal policii

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám