Hlavní obsah

Policisté v Berlíně pomohli mývalům z popelnice. S plnými břichy se neuměli dostat ven

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyři mladí medvídci mývalové uvázli v Berlíně v popelnici, do níž se zjevně vydali za potravou. S plnými žaludky se však nemohli vyškrábat zpátky ven.

Foto: Facebook: Polizei Berlin

Policisté v Berlíně pomohli přejedeným mývalům z popelnice.

Článek

Přejedeným mývalům naštěstí ven z popelnice pomohli ochotní policisté a berlínská policie se tím, jako už v minulosti několikrát při neobvyklých zásazích, náležitě pochlubila na sociálních sítích.

Mývalové se vydali hledat potravu do berlínské čtvrti Prenzlauer Berg, kam se s oblibou chodí najíst i mnozí lidé. Zvířata tam vyšplhala do popelnice, v níž si našla zbytky potravin, informovala policie na Facebooku a poznamenala, že to nebyl zrovna chytrý nápad.

Foto: Facebook: Polizei Berlin

Policisté v Berlíně pomohli přejedeným mývalům z popelnice.

„S plným břichem pak zjistili, že cesta zpátky z popelnice bude obtížnější, než původně předpokládali. Z této nepříjemné situace se už nedokázali dostat sami,“ uvedla berlínská policie.

Když prý mývalové spatřili policisty, dělali na ně „psí, vlastně mývalí oči“ a muži v uniformě byli okamžitě ochotní pomoci. „Za použití kartonů a jednoho koštěte se jim podařilo vylézt ven,“ popsala policie záchrannou akci. Následně mývalové údajně odešli směrem k parku v Prenzlauer Bergu.

Mýval se prokousal skrze střechu a uvázl v ní, trčely mu jenom nohy a ocas

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám