Hlavní obsah

Policisté připravili zlodějíčkovi ponižující oslavu osmnáctin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmnácté narozeniny hrají v lidském životě zvláštní roli a většina oslavenců se na ně těší a ráda na ně vzpomíná. Brazilec Paulo Rodrigo das Neves by na ně ale nejspíš nejraději úplně zapomněl. Oslavil je totiž zcela nedobrovolně se skupinou policistů. A to ve velkém stylu, protože ponížení bylo doslova hmatatelné.

Foto: archív firmy Dr. Oetker

Oslavenec dostal od policistů k narozeninám i dort. Ilustrační foto.

Článek

Paulo Rodrigo není žádný svatoušek. Muž z brazilského spolkového státu Rio Grande do Norte ležícího v severovýchodní části země je protřelý zlodějíček. To, co mu ale provedli policisté, je možná až příliš kruté.

Svatební oslava v Bavorsku přerostla v obří hádku, ukončila ji až policie

Evropa

Muži zákona, kteří identifikovali Paula na kamerových záznamech, jak krade elektroniku ze zaparkovaného vozidla, si totiž se zatčením počkali právě na zlodějovy 18. narozeniny. A aby toho nebylo dost, připravili mu k té příležitosti na stanici také narozeninovou oslavu.

Oslavu vyšetřuje policejní inspekce

Policejní sbor zazpíval oslavenci k narozeninám, dali mu dort a colu, aby si svůj velký den pořádně „užil“. Aby toho nebylo málo, tak se jeden z policistů chopil telefonu a celou „oslavu“ vysílal živě.

Na záznamu je slyšet, jak jeden z příslušníků policejního sboru v Macau vesele komentuje situaci. „Takovouhle oslavičku jsme si nemohli nechat ujít,“ laškuje. Kdo však nelaškoval, byl zaskočený a zjevně otrávený zloděj.

Na sociálních sítích vzbudilo video rozporuplné reakce. Do vyšetřování incidentu se pustila i brazilská policejní inspekce s podezřením, zda se nejedná o případ šikany. Možným vysvětlením bujaré oslavy je i fakt, že s oslavením 18. roku života bude s Paulem Rodrigem nakládáno jako s dospělým, což znamená, že ho takřka jistojistě nemine pobyt za mřížemi. Z tohoto pohledu je ovšem takováto oslava ještě daleko krutější.

Reklama

Výběr článků

Načítám