Hlavní obsah

Policisté dvě hodiny stíhali rychlostí 30 km/h vandala na traktoru

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K velmi netradiční policejní honičce došlo minulý týden v americké Indianě. Muži zákona tam stíhali přes dvě hodiny pachatele, který jim ujížděl na traktoru. Sice dokázal vyvinout rychlost pouze 30 km/h, policisté ho ale nedokázali zastavit. Pomohla jim až porucha traktoru.

BEZ KOMENTÁŘE: Netradiční policejní honička trvala dvě hodiny

 
Článek

Policisté vyjeli k nahlášenému případu vandalství a na místě zastihli muže, který byl později identifikován jako Dustin D. Clouse, uvedl zpravodajský server Wane.com.

Dvacetiletý Američan se vydal před policií na útěk, k dispozici měl ale jen traktor. To mu však nevadilo a začal ujíždět pryč.

Na výzvy k zastavení nereagoval a pokoušel se najíždět do policejních aut. Pokračoval i poté, co přejel přes policejní pásy a píchnul tak všechny pneumatiky. Svědci ho zachytili na video, jak jede po silnici na venkově s policií před i za traktorem.

O dvě hodiny později honička konečně skončila, když měl jeho traktor mechanickou závadu. V tu chvíli už se Clouse dostal až do sousedního Ohia. Policisté museli použít k jeho zpacifikování taser.

„Bylo to neobvyklé pronásledování. Jsme rádi, že nikdo z policistů nebo veřejnosti nebyl zraněn,“ řekl v prohlášení šerif Jeff Grey.

Reklama

Výběr článků

Načítám