Hlavní obsah

Policisté dostali pokutu za špatné parkování

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V ulicích Šanghaje byla koncem dubna k vidění velmi netradiční situace. Dopravní policista tam totiž vypsal pokutu za parkování svým kolegům z jiného oddělení.

Policisté dostali od kolegy pokutu za špatné parkováníVideo: AP

 
Článek

Čínský dopravní policista prokázal obdivuhodnou oddanost své práci, když dopravní přestupky postihuje bez ohledu na to, kdo se jich dopustí. Pokutě za špatné parkování tak neunikli ani jeho kolegové z řad policie.

Když si neúprosný dopravák všiml policejního vozu zaparkovaného v pravém pruhu rušné šanghajské silnice, ani na chvíli nezaváhal a zastavil před ním svůj služební motocykl. Na záběrech, které přinesla agentura AP pak je vidět, jak vypisuje lístek s pokutou a lepí ho na okno řidiče.

Samozřejmě není jisté, zda dopravní oddělení nakonec pokutu skutečně vymáhalo, ale dotyčný dopravní policista na sociálních sítích přesto sklidil velmi pozitivní reakce veřejnosti. Lidé chválili, jak svědomitě svou práci vykonává, přestože si od pokutovaných kolegů a jejich nadřízených jistě musel vyslechnout leccos.

Texasanka dostala pokutu za jízdu v pruhu pro více osob. Argumentovala, že je těhotná

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám