Hlavní obsah

Policista vyloupil čerpací stanici - na hlavě měl slipy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Poněkud vyděšení zaměstnanci čerpací stanice v západoslovenské Trnavě v pondělí nevěřili svým očím. Pumpu totiž přepadl muž v podivném hávu a s pistolí v ruce požadoval peníze.

Informační centrum Vsetín

Článek

Obsluhu nejprve překvapilo, že si tento 29letý policista tvář maskoval očividně čerstvě vypranými bílými slipy, další překvapení nastalo, když se vrátil na místo činu a lup s omluvou vrátil.

Přivolaní muži zákona ani zaměstnanci stanice ale slova kajícníka nepřijali, a tak lupič skončil v poutech. To, co na záběrech průmyslové kamery spíše připomínalo scénu z grotesky, obsluhu pumpy nerozesmálo. Muž, který chtěl takto splácet dluh z hazardní hry, zaměstnance hodně vystrašil a vybral z kasy více než 11 tisíc korun - tedy vše, co mohl. Po loupeži nasedl se slipy na hlavě do staré škodovky a prchl.

Po dvou hodinách si ale zřejmě uvědomil, že ho na pumpě nafilmovaly kamery a vydal se do rukou svých kolegů. Motivy lupiče podle slovenských médií nebude zkoumat jen vyšetřovatel, ale zřejmě i psychiatr.

Reklama

Výběr článků

Načítám