Hlavní obsah

Policie zastavila ženu za rychlou jízdu, ta vystoupila z vozu jen v tangách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bainbridge

Policie ve městě Bainbridge v americkém statě Ohio zastavila 11.října vozidlo, které se po dálnici pohybovalo nepřiměřenou rychlostí. Když řidiče auta donutili policisté vystoupit, čekalo na ně překvapení. Za volantem seděla opilá žena, která na sobě měla jen úsporná tanga, ponožky a tenisky. Informuje o tom The Daily Mail.

Článek

Auto, které jelo rychlostí až 206 kilometrů za hodinu, policisté delší dobu divoce pronásledovali. Aby ho zastavili, museli mu nakonec prorazit pneumatiky. Když se jim pak řidička konečně vzdala, nestačili se zřejmě muži zákona divit. Polonahá žena, která se pravděpodobně vracela z bouřlivého dýchánku, suverénně vystoupila a začala se producírovat po dálnici.

Scénu si osmadvacetiletá Erin B. Holdsworthová neodpustila ani poté, co ji policisté zatkli a zavřeli do policejního auta. Alkoholem opojená žena se ještě vehementně snažila prokopnout skleněnou přepážku mezi přední a zadní částí vozu. A přitom na policisty hlasitě řvala.

Za svůj alkoholový úlet ale bude řidička zřejmě tvrdě pykat. Je obviněná z řízení pod vlivem alkoholu, řízení s pozastavenou platností řidičského průkazu, z nepřiměřeně rychlé jízdy, prchání před policisty, ničení majetku a dalších trestných činů. Před soud má jít 2. listopadu.

Reklama

Výběr článků

Načítám