Hlavní obsah

Pohřební ústav hledal partnera pro ovdovělou husu. Našel ho na Valentýna

Husa Blossom i se svým partnerem delší dobu přebývala v areálu pohřebního ústavu v americkém městě Marshalltown v Iowě. Když však houser uhynul, rozhodli se zaměstnanci najít Blossom nového partnera.

Foto: Petr Topič / Mafra, Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Zaměstnanci hřbitova a pohřebního ústavu Riverside se se smrtí setkávají doslova na denní bázi, ale když v loni v srpnu jejich oblíbená husa Blossom přišla o partnera, který se stal obětí divokého zvířete, velmi je to zasáhlo.

Po čase si všimli, že tato událost měla značný dopad i na Blossom, protože se změnilo její chování. Rozhodli se tedy, že jí najdou nového partnera. Na sociálních sítích tak zveřejnili příspěvek, v němž prosili veřejnost o pomoc.

Netrvalo dlouho a po boku Blossom se objevil nový partner, houser Frankie, který se v Riverside objevil takřka pohádkově přesně na Valentýna. Původně žil v rodině, která se však odstěhovala, a tak Frankie vedle Blossom našel také nový domov.

„Tento příběh lidem rozjasňuje den,“ řekl zástupce hřbitova Riverside serveru Fox News. „Lidé touží po dobrých zprávách, které vyváží ty špatné, které každý den slyšíme,“ dodal.

Kojící žena v kalhotkách zahnala orla od vyděšené husy

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám