Hlavní obsah

Pod reportérkou se zřítil most v živém vysílání. Unikla o vlásek

Novinky, Matěj Pálka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při reportáži z oblasti v Severní Karolíně, kde zuřila tropické bouře Eta, stáli zřejmě při štábu stanice FOX 46 všichni svatí. Reportérce spolu s kameramanem se podařilo uniknout jen o vlásek z padajícího mostu. To vše se stalo přímo v živém vysílání.

Foto: Marco Bello, Reuters

Voda z přívalových lijáků zaplavila celé čtvrti.

Článek

Reportérka Amber Robertsová byla zrovna ve vysílání a ukazovala, jak je most následkem řádění běsnícího živlu poškozený. „Podívejte se, jak je silnice prohnutá,“ popisovala divákům a pokračovala: „To je mimořádně děsivé!“ Poslední větu doslova zakřičela, protože propadlá silnice mostu se zřítila do vody, jen kousek od místa, kde stála.

„Díky bohu jsem já i kameraman Jon Monte v pořádku, na rozdíl od silnice,“ sdílela později video se svým zážitkem na Twitteru. „Modlím se za všechny, kteří musí vzdorovat v této chvíli povodním,“ dodala.

Záplavy a neustávající lijáky. Floridu pustošila bouře Eta

Amerika

Eta přinesla ve čtvrtek do USA přívalové lijáky, při nich zahynulo podle Daily Mailu 7 lidí, dva jsou stále pohřešovaní. Severní Karolína se v současné době potýká s bleskovými povodněmi, poté co na její území dorazil hurikán Eta z Floridy.

Reklama

Výběr článků

Načítám