Hlavní obsah

Po letištní ploše pobíhal toulavý pes a komplikoval provoz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toulavý pes dokázal značně, a to opakovaně zkomplikovat provoz thajského letiště Trang, přičemž mu k tomu stačilo jen pobíhat po ploše. Cestující viní vedení letiště z nedostatečného zabezpečení.

Toulavý pes působil problémy na letištiVideo: AP

 
Článek

Vnitrostátní letiště v thajské provincii Trang má pouze lokální význam a panuje na něm jen mírný provoz, a tak potulující se pes nezpůsobil žádný velký dopravní chaos, ale 1. července jistě nepotěšil přinejmenším cestující do Bangkoku. Jejich let totiž musel být z bezpečnostních důvodů odložen, protože zhruba hodinu před polednem se pes vydal na průzkum letištní plochy.

Pracovníci letiště jej nakonec odchytili a podle agentury AP odvezli do terminálu, nicméně do značné míry alarmující je skutečnost, že týž pes po letišti pobíhal již o dva dny dříve.

Žena nepříčetně demolovala počítačové vybavení na letišti v Mexico City. Neměli její rezervaci

Koktejl

Kvůli tomu muselo být letadlo nejprve odkloněno na letiště Krabi, a když se později snažilo přistát podruhé, zhoršilo se počasí, a tak znovu nabralo kurs na Krabi. Nakonec napotřetí přistálo v Trangu, ale se značným zpožděním oproti plánovanému příletu.

Cestující byli v obou případech velmi rozladění a obvinili letiště z nedostatečného zabezpečení. Jeho vedení však argumentuje tím, že mezery v oplocení byly již dříve opraveny a pod plot byl nainstalován ostnatý drát.

Jenže v areálu probíhají stavební úpravy, a tak je v plotu několik vjezdů pro stavební techniku. Ředitelství letiště proto vyzvalo stavební dělníky, aby svědomitě odchytávali všechny psy, kteří se objeví poblíž letištního prostoru.

Zrzavý černý pasažér. Letištní kontrola našla v kufru živou kočku

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám