Hlavní obsah

Plovárna v Kolíně nad Rýnem zakázala líbání v bazénu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plovárna v Kolíně nad Rýnem se rozhodla rázně skoncovat s líbáním a dalšími projevy něžnosti u návštěvníků. Kdo bude přistižen, musí počítat s tím, že jej plavčíci vyhostí.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Vedení areálu tím podle deníku Bild reagovalo na stále častější stížnosti veřejnosti, že některé páry se v bazénech či sauně chovají až příliš láskyplně a uvádějí tím ostatní hosty do rozpaků.

„Večer sem občas přicházely páry, které si veřejně vyměňovaly něžnosti. Zpravidla šlo o lidi mladé a střední generace. Jiným návštěvníkům to ale vadilo,“ vysvětlila pracovnice plovárny Constance Diessnerová s tím, že stížnosti přicházely od lidí všech věkových skupin.

Většinou se takové scénky odehrávaly ve večerních hodinách na okrajích bazénů, v saunách nebo vířivkách. V areálu se proto objevily nápisy s varováním, že jakékoli projevy náklonnosti jsou zakázané.

„Milí návštěvníci. Vyvarujete se prosím něžností jakéhokoli druhu. Možná si to neuvědomujete, ale obtěžujete a kompromitujete tím ostatní hosty, když si veřejně vyměňujete intimity,“ stojí na ceduli v německém a anglickém jazyce.

Pro případ porušení tohoto pokynu pohrozilo vedení plovárny „uplatněním vnitřních předpisů“, což může podle Diessnerové znamenat i vyhoštění a zákaz návštěv v budoucnu.

Upozornění zřejmě zabralo, protože počet stížnosti na „hrdličky“ se podle citovaného deníku podstatně snížil.

Koupaliště v Nizozemsku kvůli tlupám výrostků vybavuje plavčíky tělovými kamerami

Zahraniční

Reklama

Výběr článků

Načítám