Hlavní obsah

Pět let si nestříhala vlasy, připomíná Zlatovlásku

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U kadeřníka nebyla pět let a je to znát. Čtyřiatřicetiletá Malgorzata Kulczyková z Londýna poutá pozornost především extrémně dlouhými vlasy, které vytváří až éterický dojem. Ačkoliv byla Kulczyková původně blondýna, vlasy si barví na ryšavo.

Foto: Profimedia.cz

Žena připomíná Zlatovlásku.

Článek

Když si vlasy zrovna neuplete do pozoruhodných tvarů, rozpuštěné měří přes metr a půl. Zálibu v dlouhých kadeřích měla Kulczyková již od malička, posledních pět let dokonce nenavštívila kadeřnictví.

Svoje ryšavé vlasy si barví doma vyrobeným šampónem ze směsi olejů, kterou aplikuje na vlasy před sprchováním. „Ne každému se to ale líbí. Třeba u jedné kolegyně mám někdy pocit, že mi trochu závidí a navádí mě k tomu, abych se ostříhala, že je to už moc,” říká žena.

Foto: Profimedia.cz

Vlasy dokáže rozčesat do úctyhodné délky.

„Pak ale změnila názor a nechává si vlasy také narůst,” vysvětluje Kulczyková, jež je původem z Polska a několik let svými vlasy zaplňuje sociální sítě. „Nejdůležitější je trpělivost, starat se o tělo, dobře jíst, dodržovat pitný režim a v neposlední řadě se vyhýbat stresu,” prozrazuje recept na dlouhé a zdravé vlasy.

Ačkoliv by se mohlo zdát, že tak dlouhé vlasy budou ženu spíš obtěžovat, podle Kulczykové tomu tak není. „Myju si je zhruba třikrát týdně, používám k tomu pouze přírodní přípravky. Navíc si je můžu učesat tak, jak zrovna potřebuju,” dodává.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám