Hlavní obsah

Pes sežral pánovi lístky na šampionát, ten je zvládl dostat zpět

Novinky, Jakub Kynčl
Seattle

Golfové turnaje PGA Masters patří k tomu nejlepšímu, co stylový sport na zeleném pažitu nabízí. Není tak divu, že je pes nejlepším přítelem člověka, avšak jen do chvíle, než mu sežere lístky na takovou sportovní událost.

Foto: Profimedia.cz

Pes se postaral svému pánovi o krušné chvilky. Ilustrační foto

Článek

Russ Berkman z amerického Seattlu si prožil chvilky, které jsou noční můrou snad každého milovníka sportu. Jeho fenka švýcarského salašnického psa Sierra totiž sežrala jeho čtyři lístky na golfový turnaj PGA Masters ve státu Georgia, informovalo rádio KJR Sports.

Muž věděl, že musí dostat lístky za každou cenu zpět. Bezradný zavolal své přítelkyni se žádostí o radu. A ta přišla. "Musíš ji přimět, aby je vyzvracela."

Berkman dobře znal metodu, kterou v tomto případě používají veterináři. Svou fenku tak přiměl spolknout směs peroxidu vodíku a vody.

"Začne jim to bublat v žaludku. Je to bezpečná metoda a asi za deset minut začnou zvracet. A to se také stalo. Zhruba za deset minut lístky vyzvracela. Bohužel samozřejmě po kouscích," uvedl majitel Sierry.

Berkman zavolal do kanceláře vyřizující předprodej lístků a vysvětlil jim, jaká nastala situace. Vše nakonec dopadlo dobře, a on se tak dostal ke čtyřem novým, nepoškozeným vstupenkám.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám