Hlavní obsah

Peruánští zloději ukradli tenisky za statisíce. Všechny byly na pravou nohu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři peruánští zlodějíčci si krádeží v obchodě s drahými teniskami chtěli přijít na velké peníze, nevěděli ale, že v krabicích jsou pouze boty na pravou nohu. Na místě navíc zanechali spoustu otisků a také je zachytila bezpečnostní kamera.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Tři zloději si před několika dny vyhlédli obchod s teniskami ve městě Huancayo v centrálním Peru. V noci rozbili visací zámek na roletě přede dveřmi a začali ven vynášet krabice s botami.

Podle serveru BBC ukradli kolem dvou set krabic a majitel prodejny odhadl, že tím způsobili škodu v přepočtu přes 270 tisíc korun. Lup jim ovšem velmi pravděpodobně k ničemu nebude, protože v krabicích byly pouze boty na pravou nohu. Ty levé byly vystavené na policích v prodejně.

Sklad po nájezdu zlodějů tenisek

Podle šéfa místních policistů jejich dopadení nebude trvat dlouho. U loupení je natočila bezpečnostní kamera a z kamerových záběrů je možné rozpoznat také tříkolku, s jejíž pomocí krabice odvezli. Na místě navíc zanechali spoustu otisků prstů.

Nejneschopnější zloděj světa? V obchodě kradl 28krát a pokaždé ho chytili

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám