Hlavní obsah

Pero od fanynky Karla III. rozesmálo

Cardiff

Nový britský král Karel III. měl v posledních dnech problémy s protokolárními pery. Nejdříve mu při podepisování překážela psací souprava na stole, pak zase pero vyteklo a potřísnilo ho inkoustem. Záběry z obou incidentů obletěly svět, a tak se není co divit, že při páteční návštěvě Cardiffu dostal od jedné z příznivkyň z davu zcela nové, prý pro jistotu. Což panovníka rozesmálo.

BEZ KOMENTÁŘE: Karel III. dostal od fanynky pero, pro jistotu.Video: Reuters

 
Článek

Agentura Reuters zveřejnila záběry, na kterých se Karel III. zdraví během poslední etapy své cesty po Spojeném království se svými fanoušky ve Walesu. Jedna z žen mu při tom podala pero a dodala, že to je pro jistotu; Karla III. tak v nepříliš veselém období rozesmála.

Při úterním podepisování návštěvní knihy na hradě Hillsborough v Severním Irsku se monarcha rozzlobil, když mu pero vyteklo a on se ušpinil od inkoustu. „Bože! Tohle já nesnáším. Nesnáším to zatracené pero,“ rozčiloval se, zatímco si otíral umazanou ruku.

Jako skeč od Monty Pythonů: Králi Karlu III. při podepisování zase ujely nervy

Evropa

Minulou sobotu měl zase problém s psací soupravou na stole, když podepisoval jmenovací listiny v Londýně. Evidentně mu tam překážela, a tak vztekle gestikuloval na pracovníka protokolu, aby ji odnesl pryč.

Reklama

Výběr článků

Načítám