Hlavní obsah

Pavel Zedníček svatbu zatím neplánuje

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herec Pavel Zedníček na uplynulém knižním veletrhu v Praze představil audioverzi druhého dílu Harryho Pottera, kterou namluvil. Harry Potter se mu líbil i přesto, že má prý radši čarodějnice než jejich mužské protějšky. Mezi jeho nejoblíbenější patří čarodějka láska.

Foto: Ludmila Brousilová

Livii Klausovou přivítal v Horní Lidči starosta obce Josef Tkadlec

Článek

"K ní mám samozřejmě vztah kladný, jak jinak. Ve svém životě ale nechci v současné době nic měnit," řekl Zedníček a popřel tak nedávné spekulace, že by se měl v nejbližší době oženit se svou kolegyní Hanou Kousalovou.

Na dovolenou pojede až v zimě

Herec má totiž nyní naprosto odlišné plány. Připravuje se na zkoušky nové hry v divadle Kalich, kde si zahraje po boku dlouholeté kamarádky Jany Paulové.

Nadcházející letní období pak prožije doma, k moři se totiž nechystá. Do teplých krajin zřejmě zavítá až mimo sezónu a prodlouží si tak léto. Za sluncem by vyjel až začátkem zimy, neboť právě taková dovolená mu vyhovuje nejvíce. Neprozradil však, kdo jej bude doprovázet. "To je ještě za dlouho," pousmál se tajuplně Zedníček.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám