Hlavní obsah

Zedníček má na důchod připravenou deku a vozík

Novinky, Korzo
PRAHA

Populární bavič, moderátor a herec Pavel Zedníček se už připravuje na důchod. Se svou kamarádkou, herečkou Janou Paulovou, už prý nedávno zahájili na odchod na zasloužený odpočinek první přípravy.

Foto: Monika Čapková

Vlastimil Vondruška dovede velmi poutavě vyprávět

Článek

"U našeho kamaráda v hotelu Richmond v Karlových Varech máme připravený vozejček, kostkovanou deku a papuče. Až nám bude osmdesát, tak nás budou vozit na procházky, budeme krmit ptáčky a sledovat počasí. Rozdíl bude pouze v tom, že mě budou vozit krásné holky a Janu hezcí mladí chlapi. Strašně se na to těším," řekl Pavel Zedníček.

Volné chvilky bude trávit u Polívky

Minerálku, becherovku a lázeňské město se ovšem Zedníček v důchodu chystá občas vyměnit za jižní Moravu, koně a slivovici.

"Pokud nás to ve Varech omrzí, přesuneme se k Bolkovi Polívkovi na farmu. Je to nádherná představa, jak osmdesátiletí chlapi sedí a koukají na koně a na holuby. Slepice tam budou kdákat a mezi nimi se budou batolit vnoučata," těší se herec.

Svobody si užívá

Před časem při rozvodu prožíval Pavel Zedníček velmi těžké okamžiky. Dnes už je opět plný optimismu a říká, že nemá cenu brečet nad zlým osudem.

"Život přináší nejrůznější peripetie a prostě jsem pochopil, že nemá cenu se užírat a stresovat. Někde nahoře bylo napsáno, že se ty věci mají stát. Tak proč je řešit tak, že budu hořekovat. To nemá smysl. Jsme na světě jenom na chvilku, na skok, tak proč si otravovat život, který i tak není občas jednoduchý. Na světě je plno hezkých věcí. Sám žít nechci, a tak se určitě někdo po mém boku za čas objeví. Na slovo svatba ale špatně slyším! Jsem teď krásně svobodný a nechci měnit jeden chomout za druhý. Žít se dá společně i bez štemplu a bez úředního papíru," usmál se Pavel Zedníček.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám