Hlavní obsah

Pátek třináctého je obyčejný den, tvrdí numeroložka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Smůla, neštěstí, pohromy. To všechno lidé připisují spojení pátku a třináctého dne v měsíci. Navzdory této rozšířené smyšlence je však pátek třináctého podle numerologů zcela obyčejné datum. Někteří experti na čísla dokonce hovoří o velmi pěkném dni podporujícím city a seberealizaci.

Článek

"Vliv tohoto data na lidi je velmi individuální," tvrdí numeroložka Eva Dobrotová, která se této problematice věnuje deset let. Vliv data na člověka je podle ní daný zejména místem, dnem a hodinou narození. Přesné numerologické horoskopy proto nemohou být platné všeobecně, ale pouze pro jednoho konkrétního člověka.

Každý den přináší určitou energii a záleží jen na člověku samém, jak je schopný ji využít, říká Baková. Třináctka podle ní není nešťastné číslo, naopak podporuje city a seberealizaci. Není se čeho bát. Pokud se někomu přihodí něco zlého, nemůže svalovat vinu na pátek třináctého, zakončila numeroložka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám