Hlavní obsah

Paris Hiltonová přijela do Prahy autobusem a rozbila si bradu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Paris Hiltonová přijela v neděli do Prahy. Nepřiletěla letadlem, ale dorazila v autobusu kapely Good Charlotte. Hiltonová chodí s jejím kytaristou Benjim Maddenem. Při útěku před novináři Hiltonová upadla a poranila se na bradě. Soukromí Hiltonové je přísně střeženo. Kapela večer hraje v Kongresovém centru a Paris na koncert dorazila po 19. hodině.

Paris Hiltonová přijela do PrahyVideo: ČTK

 
Článek

Po poledni se objevila na Staroměstském náměstí, kde si s Maddenem prohlédli orloj a zasedli k obědu v jedné z restaurací. Když chtěli odejít, začali je honit novináři. Hiltonová zakopla a při pádu se zranila na bradě.

Paris Hiltonová v autě.foto: ČTK/Šimková Veronika

Madden se ji snažil před novináři bránit, dokonce se před nimi zamkli na dámských toaletách. Poté odjeli na Pankrác do Kongresového centra. Ubytováni jsou v přilehlém hotelu Holiday Inn.

Paris Hiltonová a Benji Madden se zastavili na občerstvení u Staroměstského náměstí.foto: ČTK/Šimková Veronika

Podobný rozruch jako v Praze způsobil příjezd Hiltonové tento týden v Istanbulu, kde zasedla v porotě Miss Turecka. Po jejím příletu propukla na letišti ve skupině novinářů bitka, při níž tekla krev.

Paris Hiltonová a Benji Madden se prošli centrem Prahy. Při útěku před novináři Hiltonová upadla a poranila se na bradě.foto: ČTK/Šimková Veronika

Příjezd Hiltonové v autobusu kapely potvrdil Novinkám Jaroslav Stanko z pořádající agentury 10:15 Promotion. „Je to normální holka,“ dodal ještě. O programu celebrity ale odmítl cokoli sdělit. Hiltonová má v Praze zůstat do pondělí, kdy odletí do Budapešti.

Paris Hiltonová přicestovala do Prahy na koncert svého přítele Benjiho Maddena. Odpoledne se pár prošel centrem Prahy.foto: ČTK/Šimková Veronika

Turné po Evropě

Do Prahy dorazila z Kolína nad Rýnem, kde Good Charlotte hráli v sobotu večer. V sobotu se Hiltonová objevila i v Erfurtu, odkud se v přímém přenosu vysílala televizní show německé televize ZDF Wetten, dass...? Hiltonová si podle komentářů povídala s moderátorem pořadu Thomasem Gottschalkem překvapivě nenuceně.

Moderátor Thomas Gottschalk zpovídá Paris Hiltonovou v pořadu německé televize ZDF Wetten, dass...?foto: ČTK/AP

Sedmadvacetiletá Hiltonová, která je vnučkou amerického hotelového magnáta Williama Barrona Hiltona, se s o dva roky starším Maddenem objevuje na veřejnosti teprve krátce, celý březen s ním ovšem absolvovala turné Good Charlotte. V uplynulém týdnu zavítali společně do Jižní Afriky a Německa, Paris si navíc odskočila do Turecka, kde zasedala v porotě Miss Turecka.

Slavná blondýna, jejíž výkony coby herečky a zpěvačky kritiky zrovna nenadchly, se podle německého bulvárního deníku Bild nechala slyšet, že chce s Maddenem během turné zplodit dítě. Potomka prý hodlá pojmenovat podle místa jeho početí. Není tak vyloučeno, že by se mohl jmenovat Prague.

S jednovaječným dvojčetem Benjiho Maddena, zpěvákem kapely Good Charlotte Joelem má dvouměsíční dceru další americká celebrita, kamarádka Hiltonové Nicole Richieová.

Paris Hiltonová se proslavila hlavně svým bujarým životem. Loni se dokonce dostala do vězení, protože řídila auto i po odebrání řidičského průkazu. O ten přišla kvůli řízení pod vlivem alkoholu. Její uvěznění v Los Angeles a propuštění patřily k nejsledovanějším aktualitám amerických televizních stanic.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám