Hlavní obsah

Paris Hiltonová by měla v neděli dorazit do Prahy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Jedna z nejsledovanějších amerických celebrit, dědička hotelového impéria Paris Hiltonová by měla v neděli dorazit do Prahy. Informují o tom četné zahraniční internetové stránky, které se zabývají soukromím celebrit. Hiltonová přijede do Prahy na koncert americké poppunkové kapely Good Charlotte, jejíž kytarista a vokalista Benji Madden je nyní jejím partnerem.

Článek

Informace o programu sedmadvacetileté královny večírků se dostala na veřejnost díky fotografii, na níž je Hiltonová zachycena, jak si v autě "projíždí" dokumenty se svými "pracovními" plány

O jejím programu v Praze není téměř nic známo. Přiletět by měla v neděli z Kolína nad Rýnem, večer se dá očekávat její účast na koncertu Good Charlotte v Kongresovém centru. V pondělí by měla odletět do Budapešti. Hiltonová doprovází Maddena během března na celém turné.

Naposled byli v hledáčku fotografů v Jihoafrické republice, odkud se v úterý přesunuli do Německa. Hiltonová ale už dnes letí do Istanbulu, aby ve čtvrtek zasedla v porotě Miss Turecka. V pátek se vrátí do Německa, protože kapelu Good Charlotte čekají ještě koncerty v Saarbrückenu a Kolíně nad Rýnem.

Ostře sledovaný pár pochází ze zcela odlišného prostředí. Zatímco dědička hotelového impéria žila od narození v přepychu a proslavila se především skandály na večírcích, její devětadvacetiletý partner se narodil v irsko-americké dělnické rodině a už jako teenager musel tvrdě pracovat, aby přispěl do rodinného rozpočtu. V kapele hraje se svým jednovaječným dvojčetem Joelem, který je zpěvákem Good Charlotte.

Bratři jsou vegetariáni, Benji je už pět let dokonce veganem. Oproti tomu ne příliš úspěšná herečka a zpěvačka a příležitostná modelka Hiltonová je proslulá svým bujarým životem. Loni se dokonce dostala do vězení, protože řídila auto i po odebrání řidičského průkazu. O ten přišla kvůli řízení pod vlivem alkoholu. Její uvěznění v Los Angeles a propuštění patřily k nejsledovanějším aktualitám amerických televizních stanic.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám