Hlavní obsah

Paris Hiltonová: Jsem živoucím důkazem, že blondýny nejsou hloupé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Paris Hiltonová je inteligentní blondýna! A kdo to dosud netušil, tomu to dědička laskavě vzkazuje. A média prý o jejím stavu IQ neustále lžou a schválně ji představují světu jako hloupou blondýnku. Ona však je prý živoucím příkladem toho, že pověra o hloupých blondýnách neplatí.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Paris Hiltonová

Článek

„Jsem velmi inteligentní,“ věří si skandalistka. „Jsem schopná odvést jakoukoli práci, kterou mi dáte. Nahrála jsem dvě alba, vytvořila jsem vlastní parfém a chci svůj vlastní řetězec hotelů. Jsem živoucím důkazem, že blondýny nejsou hloupé,“ tvrdila Hitlonová v rozhovoru pro britský list The Sun.

„Vůbec si nevšímám lží, které o mně v médiích kolují, protože jsem dobrý člověk. Pracuji velmi tvrdě a vystavěla jsem si vlastní impérium zcela sama. Myslím, že je to inspirace pro mnoho dívek na celém světě,“ tvrdí Paris.

„Tvrdou prací“ asi myslí televizní reality show The Simple Life, v níž ze sebe veřejně dělala hlupačku, několikadenní pobyt ve vězení za řízení pod vlivem alkoholu – který provázela veřejná hysterie a užívání sedativ – a nedávnou účast v porotě Miss Turecko 2008.

Sedmadvacetiletá dědička, jíž maminka vychovávala od miminka jako výjimečnou panenku Barbie, se minulý měsíc rozešla s rockerem Benjim Maddenem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám