Hlavní obsah

Paris Hiltonová je údajně těhotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Kontroverzní Paris Hiltonová má být údajně v rané fázi těhotenství, kvůli němuž už přibrala pár kilogramů. A právě fakt, že by dokonalým vzhledem posedlá Paris přibrala zbůhdarma, nahrává tomu, že se svým snoubencem Benjim Maddenem z kapely Good Charlotte otěhotněla. Bříško pak Hiltonová odhalila v těsných saténových šatech zelené barvy, v nichž přijela do losangeleského baru Crown.

Článek

„Paris rozhodně vypadá silnější, než obvykle. Je buď těhotná, nebo se přejídá,“ tvrdí svědci z okolí milionářky, kteří jsou jinak zvyklí na vyzáblou módou posedlou celebritu.

Sedmadvacetiletá členka rodiny hoteliérů před časem mluvila o dětech často. „Chci dítě a chci ho docela brzy. Ne teď, protože mám moc práce, ale příští rok.“ Je tedy možné, že už do toho s Maddenem skutečně práskli.

Podobné spekulace se vyrojily v časné fázi těhotenství Angeliny Jolie. Herečka také vyšla v těsných šatech na večírek a hned vyniklo její malinké vystupující bříško. Tehdy se bulvár strefil do černého, ačkoli to herečka ještě řadu týdnů poté vehementně popírala.

Mluvčí Hiltonové těhotenství odmítá

Paris však ovlivňuje někdo zcela jiný – její nejlepší kamarádka a potenciální budoucí švagrová Nicole Richiová, která loni porodila dítě s Benjiho dvojčetem Joelem. „Paris vidí, jak je Nicole šťastná, a skutečně také touží po dítěti. S Benjim je opravdu šťastná a věří, že z něj bude úžasný otec,“ tvrdí zdroj blízký Paris.

Mluvčí Hiltonové těhotenství odmítla, což je v Hollywoodu teď velká móda. To samé totiž učinila před pár měsíci tisková zástupkyně páru Pitt-Jolie a teď čekají čtyřnásobní rodiče hned dvojčata.

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová přespala v hodinovém hotelu

Rodina Hiltonů sice dodržuje jakési nepsané pravidlo, že při cestách po světě nikdy nespí ve vlastních hotelích, přesto se její členové ubytovávají většinou...

Výběr článků

Načítám