Hlavní obsah

Paris Hiltonová chce zachraňovat slony alkoholiky

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Milionářka Paris Hiltonová se rozhodla zachránit opilé slony. V Indii je alkoholismus velkých chobotnatců skutečně problémem, řada z nich se tam stavá závislá na rýžovém pivu. Kalifornská skandalistka si chce vylepšit reputaci a ukázat se v lepším světle jako milovnice zvířat. Proto rozjela v Indii kampaň, která má upozornit chovatele slonů na tento problém.

Článek

Šestadvacetiletou pařmenku z vrstev nejvyšších prý vyděsil případ šesti opilých chobotnatců, kteří se zabili minulý týden. Za vesnicí se potáceli kolem vysokého napětí tak dlouho, až je zasáhl výboj a na místě usmrtil.

"V Tinsukii rozbili sloni chatrče, plenili skladiště a rozbili sudy s rýžovým pivem, aby ho vypili. Stádo se potom rozlítilo a zabíjelo lidi. A čtyři sloni podobným způsobem umřeli před třemi lety. Je to tak smutné," uvedla zkroušeně Hiltonová.

"Největší problémy jsou v Assámu a Meghalaji. Sloni jsou opilí pořád. Stává se to skutečným nebezpečím. Musíme zamezit, aby měli přístup k alkoholu," prohlásila při spuštění kampaně Hiltonová, která snad skutečně věří, že právě ona byla vyvolena, aby spasila svět.

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová se mstí Pamele Andersonové

Před týdnem si Pamela Andersonová brala v Las Vegas Ricka Solomona, Parisina partnera ze známého porno videa. Odpověď na sebe nedala dlouho čekat a tento...

Výběr článků

Načítám