Hlavní obsah

Pár si rozvěšel prádlo kolem domu, nechce být sledován sousedkou

Američanka Megan Reidová a její partner si zvolili svérázný způsob, jak se skrýt před zraky zvídavé sousedky. Rozhodli se celý pozemek obestřít rozvěšenými prostěradly a oblečením. Jejich sousedka má podle slov Reidové totiž namířeno pět bezpečnostních kamer na jejich vstupní dveře a příjezdovou cestu.

Foto: Profimedia.cz

Mezi dvěma sousedkami vypukla válka. Ilustrační snímek

Článek

Američanka Megan Reidová si začátek další epizody sousedské války natočila na video, kde detailně zabrala bezpečnostní kamery na sousedčině domě, které míří na její pozemek. Poté vysvětluje, že vzhledem k šílenství své sousedky se rozhodla rozvěsit kolem domu prádlo. Na závěr videa namíří kameru na ženu, zřejmě zmíněnou sousedku.

U svých fanoušků hledá podporu, protože je prý sousedkou neustále šikanována. A to například tak, že kdykoliv nechá psy proběhnout na oplocené zahradě, spustí se v domě její sousedky alarm.

Zmrzačili sousedovi krásný strom, protože jim vadili ptáci

Koktejl

„To je přesně ten důvod, proč jsme na sousedku podali žalobu za obtěžování, zapíná alarm pokaždé, když psy pustím ven,“ rozčiluje se Reidová.

I současná epizoda sousedské války bude mít zřejmě dohru. Sousedka údajně zavolala na protiteroristickou linku a stěžovala si, že rozvěšené prádlo visí na drátech elektrického vedení, a mohlo by tedy ohrozit veřejnou bezpečnost.

Reklama

Výběr článků

Načítám