Hlavní obsah

Pár se k sobě na čtyři měsíce připoutal, pak se okamžitě rozešel

Měl to být původně experiment, jak vylepšit poněkud skřípající vztah. Devětadvacetiletá Viktorie a o čtyři roky starší Alexander z ukrajinského Charkova se letos v únoru rozhodli, že se k sobě na čtyři měsíce připoutají. Vztah se ovšem tímto způsobem zachránit nepodařilo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ukrajinská dvojice byla spoutána 123 dnůVideo: Reuters

 
Článek

Po dobu čtyř měsíců spolu dvojice dělala prakticky všechno. Byli k sobě připoutáni během dne i noci, chodili společně do koupelny, a dokonce i na záchod. Po 123 dnech už jsou oba volní. Experiment na utužení vztahu, který byl původně plánován pouze na tři měsíce, se ale nepovedl.

„Jsem konečně volná. Chci teď žít nezávisle,” svěřila se po odstranění pout v Kyjevě Viktorie, která se se svým bývalým partnerem stala rekordmankou. „Jsme šťastní, že jsme si to prožili. Ale problémy se na sebe nabalovaly jako sněhová koule. Viktorie teď chce žít život jako dřív,” uvedl Alexander.

V průběhu experimentu se přitom zdálo, že by jejich vztah mohl být na dobré cestě. „Boje mezi námi nezmizely, pořád bojujeme. Ale když se blížíme do slepé uličky, jednoduše přestaneme mluvit, místo abychom si sbalili věci a odešli. Uvědomili jsme si, že se žádné idylické soužití jednoduše neobejde bez vzájemného respektu a porozumění,” uvedl dříve Alexander.

Partneři se k sobě na tři měsíce připoutali, snaží se tak zachránit krachující vztah

Vztahy a sex

Nakonec se ale ukázalo, že denní činnosti jsou pro oba tak rozdílné, že místo utužování vztahu přicházely spíš další konflikty. „Ona třeba ráno tráví dost času před zrcadlem. Když jsme šli nakupovat, přicházeli jsme do obchodu svěží a šťastní, ale odcházeli jsme jako vymačkaný citrón,” uvedl Ukrajinec.

Oba teď budou žít daleko od sebe, každý v jiné části země.

Reklama

Výběr článků

Načítám