Hlavní obsah

Pamela Andersonová se může znovu vdávat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

O souhlas úřadů k sňatku v Los Angeles požádali a také jej v sobotu dostali americká herečka Pamela Andersonová a její přítel Rick Salomon, bývalá láska dědičky hotelového impéria Paris Hiltonové.

Článek

Proslechlo se to v pořadu Access Hollywood, který ve Spojených státech vysílá hned několik televizních stanic. Čtyřicetiletá hrdinka seriálu Pobřežní hlídka Pamela Andersonová počátkem září v talk show herečky, spisovatelky a moderátorky Ellen De Generesové se zapýřením přiznala, že je zasnoubená. Odmítla ale říci, kdo je jejím vyvoleným - řekla jen, že je to hráč pokeru.

Pokud se Andersonová skutečně provdá, bude to už potřetí. Plavovlasá silikonová kráska se s prvním manželem, bývalým bubeníkem skupiny Motley Crue Tommym Leem, rozvedla v roce 1998 po třech letech manželství. Mají spolu dvě děti.

S druhým manželem Kidem Rockem se rozvedla loni po pouhých čtyřech měsících manželství.

Osmatřicetiletý Rick Salomon byl v roce 2002 krátce ženatý s herečkou Shannen Dohertyovou, známou rolí Brendy ze seriálu Beverly Hills, 90210. Jejich manželství ale bylo anulováno.

Reklama

Výběr článků

Načítám