Hlavní obsah

Paltrowová se s manželem pokouší o druhé dítě

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

O zábavu pro letošní rok má postaráno hollywoodský hvězdný pár Gwyneth Paltrowová a Chris Martin. Jejich jediným předsevzetím je totiž početí druhého dítěte. Hodlají tak pořídit sourozence své dceři Apple. Zda bude mít také neobvyklé jméno, manželé prozatím neprozradili.

Foto: Luboš Ibrmajer
Článek

"Chceme mít co největší rodinu a pilně na tom pracujeme," nechal se slyšet zpěvák a člen skupiny Coldplay, který se s herečkou oženil před rokem.

"Apple se narodila loni v květnu, do toho letošního už asi dítě nestihneme, ale na podzim bychom už mohli opět chovat," řekl s nadšením Chris a jeho manželka, která si kvůli rodině a dětem vzala "hereckou dovolenou", s ním souhlasí.

Miminko možná k Vánocům

"Pracujeme na dalším prckovi," potvrdila herečka svým kamarádkám. "Nebude žádným překvapením, když si nadělí dalšího potomka k letošním Vánocům. Jarní měsíce jsou pro plození dětí jako stvořené," řekla hereččina blízká přítelkyně.

Gwyneth nyní přijímá role jen opravdu vzácně a vyhledává navíc jen ty, které jí nevzdálí od rodiny na více než týden.

Kalifornská rodačka, která v poslední době díky svému manželovi stále více tíhne k Evropě a Velké Británii, má za sebou vztah s hollywoodským hercem Benem Affleckem, s jeho kolegou Bradem Pittem byla dokonce zasnoubená. Pod čepec ji dostal až zpěvák Chris Martin, jenž pro ni dokonce napsal skladbu Moses.

Reklama

Související témata:

Související články

Paltrowová pouští dceři vážnou hudbu

Ačkoliv má herečka Gwyneth Paltrowová doma muzikanta na slovo vzatého, dává přednost vážné hudbě. Své holčičce Apple, která se narodila v polovině letošního...

Paltrowová touží po větším soukromí

Ačkoliv je herečka Gwyneth Paltrowová na přízeň veřejnosti a novinářů zvyklá, šokuje ji způsob, kterým ji někteří paparazzi z Londýna pronásledují. Postěžovala...

Výběr článků

Načítám