Hlavní obsah

Paltrowová chce rodit doma u matky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Gwyneth Paltrowová (31), která letos v květnu se svým manželem Chrisem Martinem (26) očekává narození svého prvního potomka, se rozhodla, že porodí v domácím prostředí. Dítě přivede na svět v domě své matky Blythe Dannerové.

Foto: Josef Zajíc

Uzavírka části ulice Mariánskohorské. Pohled směrem zahájení objízdné trasy. V pozadí Restaurace U Dlouhých.Stav 6.8.2014

Článek

Paltrowová považuje porod za intimní záležitost a hodlá si ji prožít v soukromí v Los Angeles, kde je na prostředí zvyklá. Kromě jejího manžela, zpěváka skupiny Coldplay bude u narození dítěte i hereččina matka, napsal internetový server Wokr 13.

Paltrowová nenechává porod náhodě. "Chce sice rodit doma, ale na vše se pečlivě připravuje," prohlásil blízký zdroj z Gwynethina okolí.

Dítě slavných rodičů se původně mělo narodit v Anglii, od tohoto záměru ji však odradila zpěvačka Madonna, která má na tamní nemocniční podmínky špatné vzpomínky.

Hned po šťastné události se herečka hodlá vrátit na filmová plátna. Po boku Jude Lawa se objeví ve snímku Sky Captain, který přijde do kin koncem června.

Reklama

Související témata:

Související články

Paltrowová očekává svého prvního potomka

Americká herečka Gwyneth Paltrowová (31) poprvé otěhotněla a stala se tak nejčerstvější nastávající maminkou mezi hollywoodskými celebritami. Šťastným otcem...

Výběr článků

Načítám