Hlavní obsah

Pákistánec pokořil rekord. Za minutu rozbil hlavou 247 vlašských ořechů

Novinky, tcs

Cílem dvaatřicetiletého experta na bojové umění Muhammada Rašída Nasíma je získat padesát světových rekordů. Zatím drží čtyři, minulý týden se mu povedlo přidat do sbírky pátý. Hlavou rozbil během jediné minuty 247 vlašských ořechů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Rekordman rozbil za minutu hlavou 247 vlašských ořechůVideo: Caters News, AP

 
Článek

Úctyhodný výkon, který Nasím předvedl ve svém rodném Karáčí, pákistánském největším městě, se neobešel bez drobných následků. Během minutu trvajícího pokusu se na stole kromě rozbitých ořechů začaly objevovat stopy krve z Pákistáncova rozbitého čela.

Po přepočítání ořechů se ale Nasím mohl radovat, o třicet ořechů překonal rekord Inda Kumara z loňského listopadu. „Mým cílem je padesát světových rekordů. Trénuji velmi tvrdě a pokaždé, když stanovím nový rekord, cítím nesmírné štěstí,“ svěřil se Nasím.

Kromě nového rekordu je Nasím držitelem tří dalších. Rozbil hlavou nejvíce zelených kokosových ořechů a hlavou se mu rovněž povedlo odzátkovat nejvíce lahví. Přeborník bojových umění je rovněž rekordmanem v počtu triků za minutu s nunčaky a počtu plechovek rozdrcených ramenem.

„Pokoření jakéhokoliv světového rekordu potřebuje spoustu cvičení i financí,“ přiznal Nasím a ihned dodal, že všechno si financuje sám a trénuje s tím, co má zrovna po ruce.

Reklama

Výběr článků

Načítám