Hlavní obsah

Otec převedl synovy bláznivé čmáranice do reality

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stačila trocha kreativity a internetová senzace je na světě. Postaral se o ni jeden otec z Velké Británie. Zaujaly ho bláznivé kresby jeho šestiletého syna a rozhodl se, že je uvede ve skutečnost.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Otec přivádí k životu kresby svého šestiletého synaVideo: Reuters

 
Článek

Tom Curtis měl vždycky rád výtvory svého syna Doma, jednoho dne proto usedl k počítači a začal tvořit ve Photoshopu.

Dom kreslil objekty každodenního života, slabost měl ale hlavně pro zvířata. Kočku, kterou mají doma, načmáral dětsky roztomile, ale po úpravě jeho otce dostala nový rozměr a vypadá jako úplně jiný živočišný druh.

U jiných obrázků naopak výsledek působí humorně, ať už se jedná třeba o slona, rybu nebo lva. Curtis začal zveřejňovat srovnání původních kreseb s jeho převedením na Instagramu a setkal se s velkým úspěchem.

„Smyslem bylo ukázat jak úžasné (a někdy vtipné) můžou být dětské kresby. Původním nápadem nebylo vzít Dominicovy kresby a ukázat, jak vypadají v realitě. Myšlenkou je představit si svět, v němž jsou kresby dětí přesné a věci, které malují, jsou reálné,“ vysvětlil Curtis pro Huffington Post.

Reklama

Výběr článků

Načítám