Hlavní obsah

Otec neváhal a koupil rodině celou zoo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dean Tweedy a jeho žena Tracy už své tři děti nemusejí brát na prohlídku do zoo. Jednu si ve Walesu totiž koupili a hodlají v ní dokonce i bydlet.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Otec koupil rodině opravdovou zooVideo: Caters News, AP

 
Článek

Rodina opouští svůj bývalý domov v anglické vesnici Milton Regis a stěhuje se do nové rezidence v hrabství Ceredigion ve Walesu, ve které se nacházejí více než tři stovky zvířat.

Nyní mají ve svém domě hady, surikaty, klokany, krokodýly a po zahradě jim pobíhají dokonce i lvi. Na zvířata jsou ovšem zvyklí, už před koupí Animalarium Borth Zoo, jak se rezidence nazývá, totiž vlastnili třicet domácích zvířat.

Svůj nový život zahájí asi 460 kilometrů od svého bývalého bydliště. Kromě stovek zvířat je součástí zoo také tým chovatelů.

Na zoo narazili náhodou, neodolali

Původně chtěli koupit chovnou farmu, aby psychoterapeutka Tracy mohla do své práce začlenit více zvířat. Když však narazili na zoo, nebyli schopni odolat a rychle ji koupili.

Osmačtyřicetiletý Dean prozradil, že když o jejich neobvyklém nákupu řekl rodině a přátelům, byli velmi udivení. „Hledali jsme chovnou farmu, ale ceny v Kentu byly drahé. Začali jsme se proto rozhlížet i jinde a narazili jsme na zoo. Bylo tam vše, co jsme chtěli, a navíc ještě lvi. Tomu jsme nemohli odolat,” svěřil se.

„Máme třicet domácích zvířat, takže jsme na zvířata zvyklí. Tohle je ale očividně jiný level. Je to splněný sen, hlavně pro děti,” uzavírá.

Reklama

Výběr článků

Načítám