Hlavní obsah

Osmnáct policistů zachraňovalo tonoucí ženu, na břeh vytáhli nafukovací pannu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ťi-nan

Policie z čínské provincie Šan-tung vyslala celou patrolu k záchraně tonoucí ženy, jejíž tělo na hladině řeky spatřili minulou středu kolemjdoucí. Podle svědků 18 mužů zákona dost dlouho a těžce zápasilo, aby se jim podařilo tělo dostat do bezpečí. Na břehu přitom policie zjistila, že se celou dobu štvala pouze za nafukovací pannou.

Foto: Sohu News

Z tonoucí ženy, kterou před zraky tisíce lidí zachraňovalo 18 policistů, se vyklubala nafukovací panna.

Článek

Lidé mezi sebou začali příběh o tonoucí ženě rychle šířit a u vody se jich do konce záchranné akce sešlo víc než tisíc. Zablokovali dokonce dopravu a ztížili hasičům příjezd na místo činu.

Po čtyřiceti minutách muži zákona tělo vytáhli a zjistili, že se jedná o nafukovací pannu naplněnou jen z poloviny vzduchem.

„Poté, co přiznala, že se v panice štvala téměř hodinu, aby zachránila něčí hračku, policie nafukovací pannu ukázala davu. Přítomní rodiče rychle zakryli svým dětem oči a spěšně z místa odešli,“ napsala místní média z Ťi-nanu, hlavního města čínské provincie Šan-tung.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám