Hlavní obsah

Orlando Bloom byl nejtlustší ve městě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Díky filmovému příběhu Pán prstenů se britský herec Orlando Bloom stal miláčkem žen, kterým imponuje především jeho svalnatá atletická postava. Nemá ji však odjakživa, a jak sám přiznává, v dětství byl neuvěřitelný tlouštík.

Článek

Za jeho tloušťku prý mohly deprese, jimiž osmadvacetiletý Orlando trpěl poté, co si v devíti letech zlomil při lyžování nohu a déle než rok byl upoután na lůžko.

"Cítil jsem se odepsaný a smutek jsem zaháněl čokoládou a sušenkami tak dlouho, až jsem byl nejtlustším dítětem v rodném Canterbury," vzpomínal herec.

Strach z možných zdravotních rizik spojených s tělesnou aktivitou se Bloomovi podařilo překonat až v jeho šestnácti letech. Tehdy opět začal sportovat. Pravidelným cvičením si dokonce vymodeloval perfektní tělo, o němž sní mnozí muži a které obdivují tisíce žen a dívek napříč celým světem.

Reklama

Související články

Orlando Bloom se rozešel s Kate

Britský herec Orlando Bloom, miláček dívčích srdcí a hvězda z filmu Pán prstenů, je opět nezadaný. Ukončil totiž vztah s herečkou Kate Bosworthovou, informoval...

Orlando Bloom chodí s bývalou miss

Osmadvacetiletý britský herec Orlando Bloom se po letošním únorovém rozchodu s Kate Bosworthovou stýká s další krásnou ženou. Tou je Vanessa Minnillová,...

Výběr článků

Načítám