Hlavní obsah

Orangutan chytl návštěvníka zoo za nohu a nechtěl ho pustit

Devatenáctiletý návštěvník indonéské zoologické zahrady Kebun Binatang Kasang Kulim byl v pondělí napaden samicí orangutana. Ignoroval totiž cedule s varováním a přelezl plot, aby si primáta natočil z větší blízkosti. Zvíře jej však chytlo za tričko, přitáhlo ho ke kleci a následně chňaplo za nohu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Orangutan dal co proto návštěvníkovi zoo, který za ním přelezl plotVideo: Reuters

 
Článek

Devatenáctiletý Hasanal Arifin podle agentury Reuters využil momentu, kdy byli zaměstnanci zoologické zahrady na obědě a vkročil do míst, kam návštěvníci nemají povolený přístup.

Samice orangutana jménem Tina na mladíka ihned reagovala a skrze mříže jej rychle chytla za tričko. A jak je ze záběrů patrné, netrvalo dlouho a opice už Arifina držela i za nohu. Na místo brzy přispěchal další muž, který mladíka nakonec pomohl od statné samice orangutana odtáhnout.

Tříletou holčičku v Číně napadla divoká opice a vláčela ji po ulici

Koktejl

„Návštěvník chtěl natočit video z míst, kde neměl povolení. Překročil bezpečnostní bariéru. Bylo to hloupé chování, které jej a další vystavilo do nebezpečí. Řekl jsem zaměstnancům, aby zajistili, že se to nebude opakovat,” okomentoval incident manažer zoologické zahrady.

Jak mladík, tak opice vyvázli bez zranění. Arifin, který byl ze zahrady vyveden, se za své chování omluvil.

Reklama

Výběr článků

Načítám