Hlavní obsah

Opilý zloděj vyšplhal po fasádě do pátého patra. Neuvěříte, kvůli čemu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šanghaj

Je až neuvěřitelné, kvůli čemu všemu jsou lidé ochotni riskovat svůj život. Zvlášť pokud jsou pod vlivem alkoholu. Bezpečnostní kamery v čínské Šanghaji zachytily opilého zloděje, který bez jištění vyšplhal po fasádě domu až do bytu v pátém patře. A proč? Aby tam ukradl dva banány, informuje agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Opilec vyšplhal po fasádě do 5. patra, kde ukradl dva banányVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Svou loupežnou výpravu zahájil Cchao na parkovišti v rezidenční čtvrti, kde se snažil vniknout do několika aut. Podle dostupných informací nakonec z jednoho vozidla odcizil v přepočtu necelých 330 korun.

Poté ho nenapadlo nic lepšího než vyšplhat do 5. patra a otevřeným oknem vlézt do bytu. Tam ukradl dva banány. Na záběru z jedné bezpečnostní kamery je pak zachycen, jak odchází po ulici pryč od místa činu a při tom pojídá banán.

Muž vytrhl ženě v metru mobil z ruky a utekl. O pár minut později kradl znova

Krimi

Když se majitel bytu ráno vzbudil, zjistil, že banány nejsou tam, kde byly, a zavolal policii. Ta následně Cchaa zadržela.

Muž se přiznal, že v inkriminovaný den popil něco alkoholu. A vzhledem k tomu, že potřeboval peníze, v opilosti se rozhodl loupit. Celá věc je zatím v šetření.

Foto: Newsflare, AP

Opilec vyšplhal po fasádě do 5. patra, kde ukradl dva banány.

Reklama

Výběr článků

Načítám