Hlavní obsah

Opilí stevardi zmlátili pasažéra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOSKVA

Přední ruská letecká společnost informovala o případě, kdy opilí stevardi seřezali jednoho z cestujících. Podle mluvčí aerolinií Iriny Dannenbergové si pasažér A. Černopup nakládačku vysloužil hlavně proto, že si na alkoholem opojenou dvojici postěžoval.

Foto: Osobní archiv V. Poltikoviče.

Viliam a Hana Poltikovičovi na střeše Džokangu.

Článek

Stevardi měli být natolik zpití, že se o cestující domácího letu Aeroflotu z Moskvy do sibiřského města Nižněvartovsko začali starat až po devadesáti minutách čtyřhodinového letu. Posádka přitom patřila společnosti Aviaeněrgo.

Podle jistého cestujícího stevardi měli půlku servírovaného jídla vysypat na zem, aniž by se snažili zbytky uklidit. Rozpatlaný pokrm pak bránil pasažérům při vystupování ze stroje.

Odnesl si monokl

Černopup si stavu stevardů všimnul a rozhodně nenechal věci náhodě. Ihned se dožadoval, aby ho obsloužil střízlivý personál. Opilá dvojice jeho žádost nevyslyšela a okamžitě se na něj vrhla. Dala mu přitom pořádnou nakládačku.

Nešťastník prý letadlo opouštěl s černým monoklem a musel být převezen k ošetření lékařem. Cestou si postěžoval policii, která zahájila trestní stíhání letového personálu.

Reklama

Související články

Kocour za 19 dní procestoval USA

Černý kocour Billy strávil v zavazadlových prostorách letadla plných 19 dnů zavřený v přepravní kleci. Jeho mňoukání si nevšiml žádný cestujících ani z členů...

Výběr článků

Načítám