Hlavní obsah

Opilec naboural hned dvě stojící policejní auta

Nehoda, při níž řidič pod vlivem alkoholu narazil do dvou stojících policejních vozů a následně se se svým autem převrátil na střechu, se odehrála ve městě Oregon v americkém Ohiu. Ve voze byli dva cestující, kteří byli lehce zraněni. Žádný z policistů ke zdravotní újmě nepřišel, informoval server toledoblade.com.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Opilec narazil do stojících policejních aut a skončil na střešeVideo: Reuters

 
Článek

Incident zaznamenala palubní kamera policejního vozu. Strážníci koncem listopadu zastavili jednoho z tamních řidičů a na obou autech měli zapnutá výstražná světla.

Ani to však nepomohlo předejít nehodě, při níž se šestatřicetiletý Reginald Jordan svým autem nejprve otřel o první z policejních vozů a následně naboural do druhého. Po nárazu se jeho vozidlo navíc převrátilo na střechu.

V automobilu byl kromě Jordana ještě stejně starý Tracy McKenzie. Oba muže museli policisté vyprostit. Řidič následně podstoupil dechovou zkoušku, jež prokázala, že byl pod vlivem alkoholu.

Podle policejních záznamů utrpěli oba muži lehká zranění, do nemocnice byl však převezen pouze McKenzie. Žádný z policistů zraněn nebyl.

Reklama

Výběr článků

Načítám