Hlavní obsah

Opilec na motorce se srazil s taxíkem a pokoušel se spáchat pojistný podvod

Novinky, pal

V hlavě lidí pod vlivem alkoholu se můžou občas zrodit opravdu nečekané nápady. Své by o tom mohl vyprávět opilý motocyklista z čínské Šanghaje. Za střízliva by ho asi nenapadlo po tom, co jede v protisměru a protijedoucí taxikář zastaví těsně před hrozící kolizí, tu kolizi ve snaze o pojistný podvod dokončit.

Foto: Profimedia.cz

Opilec se v Šanghaji pokusil o pojistný podvod. Ilustrační foto

Článek

Incident se odehrál 1. ledna v nočních hodinách v Šanghaji. Zjevně opilý řidič na mopedu stál v protisměru. Protijedoucí taxi projíždělo křižovatkou a zastavilo těsně před motocyklistou. Ten nelenil a lehce popojel, aby do auta naboural. Následně vyskočil na kapotu taxíku a překulil se pod jeho kola.

Celá situace vyústila ve rvačku, když se nejdřív motocyklista pustil do řidiče taxíku, kterého se následně pokoušel chytit do kravaty, aby se pak do sporu zapojila i třetí osoba. Ta se ale začala prát naopak s taxikářem, zatímco se motorkář válel po zemi.

Opilec ujížděl strážníkům v centru Prahy na elektrokoloběžce

Krimi

Celý pokus o pojistný podvod a následná rvačka měly svou dohru. Motocyklistu zadržela policie a hrozí mu celá řada obvinění. Jedná se o řízení pod vlivem alkoholu, pokus o pojistný podvod a výtržnictví.

Reklama

Výběr článků

Načítám