Hlavní obsah

Opilá žena odhalila před Affleckem ňadra

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Oscarový herec Ben Affleck, který se zúčastnil oslavy amerického prezidenta George W. Bushe, se vylekal opilé návštěvnice, která před ním odhalila svá prsa. Sice to prý nebyla moc pěkná podívaná, zato se ale všichni hosté pobavili.

Foto: Milan Haluška
Článek

Společensky znavená dáma se údajně k Affleckovi nenápadně přiblížila a na celý sál zakřičela: "Ty jsi zatraceně nádherný chlápek." Vzápětí bez ostychu zvedla vršek svých šatů a před slavným hercovým obličejem se objevil pár ženských prsou.

"Okamžitě k ní přistoupila ochranka a začala ji napomínat. Byla očividně v podnapilém stavu, takže ji raději vyvedli ze sálu. Byla to velice zábavná situace. Na Bena se v tu chvíli strhla pozornost všech přítomných," vyprávěl jeden z hostů.  

Kalhoty by nestáhl

Affleck byl sice nejprve ohromen, později však přiznal, že mu žena částečně polichotila. "Jsem nadšený, jak některé ženy dokáží muži vyznat to, že se jim líbí," poznamenal herec. Zároveň však uvedl, že on sám by na podobný kousek nenašel odvahu. "Asi bych si netroufnul stáhnout před ženou kalhoty na důkaz náklonnosti," dodal Ben.

Reklama

Související témata:

Související články

Ben Affleck: Jennifer mi chybí

Ben Affleck se poprvé veřejně vyjádřil k únorovému rozchodu se snoubenkou Jennifer Lopezovou. Herec v rozhovoru pro deník Daily Mirror přiznal, že poslední...

Nejen Ben Affleck zapomněl, co dělal

Mnohem méně akce, než bychom očekávali od nového filmu režiséra Johna Woo (Mission Imposible 2, Tváří v tvář, Kód Navajo), nabízí sci-fi thriller Výplata...

Výběr článků

Načítám