Hlavní obsah

Opilá Paris Hiltonová spadla do bazénu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Paris Hiltonová, dědička bohatého hoteliéra, se dokáže pěkně odvázat. Ačkoli proslula spíše díky sexy vzhledu a majetku dosahujícího takřka astronomické výše, snaží se za každou cenu vetřít do světa celebrit. Minulý týden se vnutila na předoscarový banket a pěkně se tam zřídila.

Foto: Jiří Cysař

Hlavní hala

Článek

Série trapných výstupů skončila pádem do bazénu. Mezitím stihla provést ve valčíkovém rytmu filmového mága a šéfa společnosti New Line Cinema Boba Shaye, u něhož se v Beverly Hills večírek předcházející Oscarům konal.

Nikdo jí nepozval

Po pádu do obrovského bazénu, jehož hladina byla poseta tisíci plátky růží, se Hiltonová zmohla jen na poněkud trapné omluvy.

"Já jsem ten bazén neviděla. Proč tady máte bazén? Neudělala jsem to schválně," vykřikovala lvice salónů, která zakončila večírek jako zmoklá slepice. Zničila si účes a tvář jí hyzdil rozmazaný make-up.

Zmáčená si při ochodu z večírku stěžovala sestře do telefonu: "Hádej, co se mi stalo? Spadla jsem do malého rybníka. Je to pěkně trapné!" Hostitel Bob Shaye jen s rozpaky poznamenal: "Nikdo ji nepozval."

Porno na síti

Paris Hiltonová, která v posledním roce vymetla všechny významnější akce světových celebrit, se do světa ostře sledovaných osobností dostala prostřednictvím porna.

Minulý rok na internetu kolovala kopie jejích erotických radovánek s bývalým milencem Rickem Solomonem, manželem herečky Shannen Dohertyové, vzápětí se na scéně objevila video nahrávka, na které je zachycena nahá Paris, jak se s playmate Nicole Marií Lenzovou rozptylují hračkami ze sexshopu.

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová nafackovala Carterovi

Miliardová dědička Paris Hiltonová vlastnící po celém světě řadu nejprestižnějších hotelů dokáže pěkně od plic zařvat. A dokáže řvát dost sprostě,...

Výběr článků

Načítám