Hlavní obsah

Ohebná Ruska se vtěsná do lednice i do trouby

Novinky, Dagmar Plecháčová
Berlín

Hadí žena původem z Ruska, která si nechává říkat Zlata, vlastní zřejmě nejpružnější tělo na světě. Svou neuvěřitelnou ohebnost v sobě dnes čtyřiadvacetiletá Zlata objevila ve čtyřech letech a rozhodla se ji zúročit. Svědomitě cvičila a v současnosti vystupuje se svou show po celém světě. Mezi její nejefektnější kousky patří vtěsnání se do předmětů o rozměrech 50x50x50 centimetrů. Sama přitom měří 175 centimetrů.

Článek

Bývalá gymnastka, o které se mluví jako o nejpružnější hadí ženě, tráví nadále velkou část dne tréninkem a neustálým cvičením.

„Zaujímat tyto polohy je pro mě velice přirozené. Někdy to sice může být trochu nepříjemné, když v nějaké pozici musím kvůli fotografování zůstat delší dobu, ale myslím, že je to stejné jako pro jiného třeba dlouho sedět,“ řekla hadí žena.

Foto: Profimedia.cz

Extrémně pružná Zlata

Foto: Profimedia.cz

Extrémně pružná gymnastka Zlata

Gymnastka, která nyní žije v Německu, se však prý pokaždé nesetkala jen s nadšeným údivem pozorujících. Když se prý ve školce učitelka dětí ptala, kdo z nich umí most (stání na dlaních a chodidlech v záklonu), Zlata všechny zastínila. Dnes připouští, že ostatní dívky na ni žárlily a naopak si ji dobíraly. V Rusku je přitom gymnastika velice oblíbený sport, ale podle jejích slov, spolužačky nesnesly, o kolik je lepší než ony.

Foto: Profimedia.cz

Zlata začala s gymnastikou ve čtyřech letech

Foto: Profimedia.cz

Pružné tělo Rusky Zlaty

„Od té doby, co jsem s gymnastikou začala, jsem se na ní stala závislou a věděla jsem, co chci po zbytek života dělat. Lidé se často ptají, jestli nedržím diety. To ale opravdu ne, musím hlavně velmi tvrdě trénovat, abych měla svaly ve formě a byla co nejpružnější,“ dodala Zlata, která váží pouhých 53 kilogramů.

Reklama

Výběr článků

Načítám