Hlavní obsah

Odvážná servírka zachránila z bazénu tonoucího chlapce, ostatní jen přihlíželi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celý incident začal velmi nevinně, když se malý chlapec v Thajsku houpal na židli v blízkosti bazénu. Ta se s ním však převrátila a chlapec spadl i se židlí přímo do bazénu.

Servírka zachránila tonoucího chlapceVideo: AP

 
Článek

Záznam z kamer zachytil událost z 25. ledna v provincii Chiang Mai v Thajsku. Na záběrech je vidět zdánlivě nevinná situace, kdy chlapec seděl na židli u okraje bazénu. Neposeděl ale v klidu a začal se divoce houpat ze strany na stranu.

Židle pohyby dítěte neustála a katapultovala ho přímo do bazénu. Chlapec se nejdříve ve vodě postavil, po chvíli však ztratil rovnováhu a zmizel pod vodou, zřejmě zamotán do skládací židle, které se snažil chytit.

Dvě mladé dívky zachránily z vln topící se manželský pár

Koktejl

Incidentu přihlíželo několik lidí, ti ale stáli pouze na kraji bazénu a koukali na dítě, jak mizí pod hladinou. Do vody skočila až servírka, která na místo přiběhla, a chlapce vytáhla.

Majitel restaurace sdílel kamerový záznam veřejně s omluvou a zároveň varováním pro rodiče. „Zveřejnili jsme toto video s pádem dítěte do bazénu jako upozornění všem rodičům a zákazníkům, kteří navštíví naši restauraci. Slibujeme, že se budeme snažit přijmout preventivní opatření, aby se to už neopakovalo.“

Dále majitel vyjádřil vděk a ocenil odvahu servírky, která dokázala zareagovat.

Dramatická záchrana. Číňan pomohl na břeh starci, pod kterým se propadl led

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám