Hlavní obsah

Ocelový trám otevřel projíždějící dodávku jako plechovku od sardinek

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mercer County

Třiašedesátiletý Američan James Crawford má zřejmě někde nahoře mnoho strážných andělů, kteří nad ním všemi silami třepetají křídly. Měl totiž neskutečné štěstí, když přežil hrozivě vypadající nehodu jen s několika menšími zraněními. Jeho dodávka zcela přišla o střechu.

Řidič ve zdemolovaném autě přežil svou vlastní smrt

 
Článek

James Crawford jel minulou středu před osmou hodinou ranní do práce, když jeho dodávku doslova sestřelila traverza, kterou vyzdvihl do vzduchu jeřáb. Traverza z auta odpárala střechu a jen o centimetry minula muže, který chvíli vůbec nedokázal pochopit, co se děje.

Podle policistů obsluha jeřábu udělala chybu a nechala traverzu příliš rozkývat. Tak se dostala do cesty autům na přilehlé silnici.

"Vůbec nechápu, že odešel po svých. Zdá se nemožné, že mohl řidič tuto nehodu přežít. Místo pasažéra a střecha jsou zcela pryč, vždyť ta dodávka teď vypadá jako kabriolet," řekl pracovník odtahové služby Tony Alfano.

Crawford nehodu přežil s osmi stehy na hlavě, řeznými ranami na rukou a zlomeným palcem. Jinak se mu ale nic nestalo. Už v pondělí se opět hlásil v práci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám