Hlavní obsah

OBRAZEM: orangutani a medvědi se osvěžili ovocem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SOUL

Nejen člověka mnohdy trápí vysoké letní teploty. I zvířata se někdy v parnu necítí "ve své kůži". Ošetřovatelé ze zoologické zahrady v Jižní Koreji proto nadělili svým svěřencům osvěžující dárky v podobě ovoce a kostek ledu.

Článek

Orangutani i lední medvědi ze zoologické zahrady, která se nachází asi 50 kilometrů jižně od Soulu, potvrdili, že svěží ovoce přijde v horku vhod skutečně každému. Melounem nepohrdl šestiletý obyvatel zoo - orangutan Allan. Do čerstvého ovoce se zakousnul s obrovskou chutí.

Ani lední medvědi nebyli o nadílku ochuzeni. Porci ovoce dostali naservírovanou v kostkách ledu, jimiž se pak také zchladili.

:. Kdo by v létě pohrdnul osvěžujícím melounem? Šestiletý orangutan Allan se do něj pustil s očividnou chutí. Foto: REUTERS/Kim Kyung-Hoon 

:. Za melounovou nadílku pak náležela ošetřovateli zoo pusa od Allana. Foto: REUTERS/Kim Kyung-Hoon

:. I lední medvědi si přišli na své. Jeden z nich se už nedočkavě sápe po ovoci zmrazeném v kostce ledu. Foto: REUTERS/Kim Kyung-Hoon

:. Kostky ledu posloužily i ke zchlazení prohřátého kožíšku. Foto: REUTERS/Kim Kyung-Hoon

Reklama

Výběr článků

Načítám