Hlavní obsah

O hanbatou Heidi Janků se v Tunisku zajímala policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka Heidi Janků na své nedávné dovolené v Tunisku vzbudila pozornost u tamní policie. Když pózovala pro fotografa v odvážných modelech, přišli se strážníci ujistit, zda je vše v pořádku.

Článek

Janků strávila dovolenou se svým manželem Ivo Pavlíkem. Doprovázel je jejich fotograf s chotí. Ti vlastní obchod s kravatami a zpěvačka jim přislíbila, že pro ně v Tunisku nafotí reklamní snímky. "Modely byly sestavené jen z pánských kravat, tang a podobně. Nebyly nijak obnažující, ale sem tam přece jen něco někde vylezlo," popsala Janků.

"Ptali jsme se proto předtím na tuniských oficiálních místech, jestli není třeba zařídit si na takové focení speciální povolení, a bylo nám řečeno, že ne. Uklidněni tím, že koneckonců po plážích se tam už dá chodit i bez vrchního dílu plavek, jsme si tedy našli odlehlejší místo a dali se do práce."

"Po chvíli jsme si všimli, že kolem začínají záhadně často procházet muži, údajně na procházce, i když to místo bylo naprostá pustina. Někteří dokonce šmírovali z palem," podivila se.

Situace vyvrcholila tím, že za českou skupinkou přišli tamní policisté a začali se pídit, co se to na pláži vlastně děje. "Vše jsme jim naštěstí zdárně vysvětlili a oni nás nechali být s doporučením, že příště máme takové focení oznámit dopředu, aby nám mohli přidělit ochrannou eskortu. Až v té chvíli jsem si teprve uvědomila, jak to mohlo být nebezpečné, a začala jsem se i trochu bát," uzavřela Heidi.

Reklama

Související články

Heidi Janků si navzdory nemoci života užívá

Zpěvačka Heidi Janků sice nezáří každý týden z televizní obrazovky, ani není muzikálovou hvězdou, ale lidé ji dobře znají a mají ji rádi. Brázdí totiž...

Výběr článků

Načítám